Melden

Een kleine beginnende brand kan binnen drie minuten uitgroeien tot een grote levensbedreigende situatie. Naast het vuur, schuilt het gevaar in de giftige, verstikkende rook. Zorg dat u bij zo’n gevaarlijke brand snel gealarmeerd wordt. Dit doet u door werkende rookmelders te plaatsen.

Vluchten & Blussen

Een goed vluchtplan zorgt ervoor dat u uw huis bij brand tijdig kunt verlaten. Bij brand zijn de bekende trap, de hal en de overloop onherkenbaar en soms niet of zeer moeilijk te bereiken. Dit komt vooral door de zwarte, dikke en giftige rook. Denk nu na over uw vluchtplan, Dan bent u goed voorbereid. Speciale producten, zoals verlichting, maskers en trappen kunnen hierbij helpen.

Steunen

Wilt u de Brandwonden Stichting steunen door de aanschaf van leuke artikelen? Koop dan nu een product in onze webwinkel en steun hiermee direct het werk van de Brandwonden Stichting.