Word vrijwilliger

Wil jij de ogen, oren en misschien zelfs de handen van de Nederlandse Brandwondenstichting zijn? Word dan vrijwilliger bij een van onze regioteams. Jij kent je buurt immers vele malen beter dan wij dat ooit kunnen.

Zijn er in jouw omgeving activiteiten die ons hierbij verder zouden kunnen helpen? En kan jij ons helpen om dit voor elkaar te krijgen? We helpen je graag op weg. Hieronder een paar voorbeelden:

• Een school die een sponsorloop organiseert
  • Een serviceclub die een project van de Nederlandse Brandwonden Stichting zou willen sponsoren
  • Sportverenigingen of mensen die zich bij hun sportieve activiteiten willen laten sponsoren voor de Nederlandse Brandwonden Stichting
  • Een zangvereniging die een concert wil geven
  • Een barbecue organiseren
  • Spullen verkopen voor de Nederlandse Brandwonden Stichting

Kortom wees de oren, ogen en handen van de Nederlandse Brandwonden Stichting.

20170518_151347

Regioteamvrijwilliger Zisca Beumer neemt cheque van € 1000,- in ontvangst van de ruilwinkel in Zandvoort.

Contact
Wil jij ons op deze manier helpen,  of meer informatie? Dan hoor ik het graag. Jij kunt mij mailen via avenne@brandwondenstichting.nl of bellen via 06-50511807.

P.S. is dit niets voor jou maar ken je iemand die het heel leuk zou vinden? Stuur deze pagina  a.u.b. door. Wij zijn dringend op zoek naar mensen die zich zo willen inzetten in de strijd tegen littekens.

Logo Brandwondenstichting

Wij kunnen uw hulp goed gebruiken!

Daarom hebben we onze websites vernieuwd. Op deze website kunt u kijken hoe u een bijdrage kunt leveren. Kijk op www.brandwondenzorg.nl over het voorkomen van brandwonden en de zorg aan patiënten met brandwonden
close-link