De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) waarschuwt kopers van de koolmonoxidemelder Safe en koolmonoxidemelder One, beide van het merk J&S Supply. De melder meet de concentratie koolmonoxide die aanwezig is in een ruimte niet juist. Hierdoor gaat het alarm niet af wanneer dit wel zou moeten gebeuren en bestaat het gevaar van een koolmonoxidevergiftiging.

De melder heeft het EAN nummer 8718781066840 en is tussen 16-12-2014 en 07-05-2016 verkocht via de websites koolmonoxidemelder.com en tech66.nl.

Iedereen met zo’n melder wordt dringend verzocht om de melder terug te sturen. J&S meldt dat EAN-code niet op het product zelf staat. Daarom heeft het bedrijf foto’s van de desbetreffende melders op de website geplaatst. J&S is voor vragen bereikbaar via mail rob@jswebshops.nl of telefonisch op 020 468 40 55.

0
Logo Brandwondenstichting

Wij kunnen uw hulp goed gebruiken!

Daarom hebben we onze websites vernieuwd. Op deze website kunt u kijken hoe u een bijdrage kunt leveren. Kijk op www.brandwondenzorg.nl over het voorkomen van brandwonden en de zorg aan patiënten met brandwonden 
close-link