Met een collectebus van de Nederlandse Brandwonden Stichting kun je niet alleen geld ophalen

De bus leent zich ook prima voor lege flessenbonnen. Collecte organisator Hilde Wiel uit het Limburgse Obbicht heeft zelf actie ondernomen om bij de plaatselijke Albert Heijn een poster van de Nederlandse Brandwonden Stichting op te hangen en een collectebus te plaatsen.  En zoals je ziet met veel succes. Er zat € 173,60 aan bonnen in!

Lege flessenbon actie
Ben je door Hilde geïnspireerd geraakt? Vraag dan aan jouw supermarkt in de buurt of je ook een lege flessenbonnen actie mag organiseren voor de Nederlandse Brandwonden Stichting.
Voor promotie materiaal ( denk aan posters )  en natuurlijke en bus om de bonnen te verzamelen kun je contact opnemen met ons via inactie@brandwondenstichting.nl

Hilde Wiel met een collectebus vol lege flessenbonnen

Logo Brandwondenstichting

Wij kunnen uw hulp goed gebruiken!

Daarom hebben we onze websites vernieuwd. Op deze website kunt u kijken hoe u een bijdrage kunt leveren. Kijk op www.brandwondenzorg.nl over het voorkomen van brandwonden en de zorg aan patiënten met brandwonden
close-link