Brandwondendag 2018

Speciaal voor mensen met brandwonden of mensen die necrotiserende fasciitis doorgemaakt hebben, wordt op zaterdag 13 oktober 2018 de Brandwondendag in het Kloosterhotel Amersfoort georganiseerd. De kinderen gaan vanuit daar naar het Dierenpark Amersfoort. Een brandwondenongeval treft het hele gezin, daarom zijn ook partners, ouders, kinderen, broers en zussen van harte welkom. Bekijk het programma en meld je snel aan!

nbs_web-banner-brandwondendag-2018

Programma Brandwondendag 2018

Dagprogramma (jong)volwassenen

Iedereen vanaf 16 jaar en ouder is welkom om het programma van de Brandwondendag te volgen.
Dit ziet er als volgt uit:

09.15     Ontvangst met koffie en thee
10:00     Kinderen vertrekken naar Dierenpark Amersfoort
10:00     Opening en welkom
11:00     Keuze uit verschillende gespreksgroepen
12:30     Lunch
14.00     Keuze uit verschillende workshops
15.30     Kinderen terug uit het park
16.00     Gezamenlijke afsluiting met de kinderen
16.30     Einde programma

Leerhotel ROCasa

Programma

Mooie gesprekken, inspirerende activiteiten en plezier. Ook dit jaar hebben we weer ons best gedaan om een mooie brandwondendag te organiseren. Ben je benieuwd? Klik hier voor het hele programma en meld je snel aan.

Kinderen van 4 t/m 17 jaar hebben een onvergetelijke dag in Dierenpark Amersfoort Vanaf 16 jaar mogen ze ook deelnemen aan het programma voor (jong)volwassenen. Om 10:00 uur vertrekken de kinderen in groepjes onder professionele begeleiding, met de touringbus, naar het Dierenpark Amersfoort. Dit ligt op maar liefst 3 km afstand. Ze zijn dus vlakbij. Alle kinderen krijgen een polsbandje met telefoonnummer, een lunchvoucher en tussendoortjes. Je hoeft je echt geen zorgen te maken, er wordt goed op ze gepast. Om 15:30 uur komen de kinderen terug en sluiten we de dag gezamenlijk af. Alle kinderen zijn welkom: kinderen met brandwonden, hun broers, zussen en kinderen van ouders met brandwonden. Helaas is er geen ruimte om neefjes, nichtjes, vriendjes of vriendinnetjes mee te nemen.

mike-en-kids
aziatische-olifanten_dpa
grote-wildernis
speeltuin-13
0