Hete vloeistof

‘Als ik ergens binnen kom, dan kom ik echt binnen!’

vera

Vera was pas 1,5 jaar oud, toen een ongeluk met een kapotte boiler haar leven voorgoed veranderde, zonder dat ze het zich goed en wel kon beseffen. Al snel werd duidelijk dat vier van haar vingers en al haar tenen moesten worden geamputeerd omdat deze te heftig beschadigd waren geraakt. “Misschien komt het omdat ik het ongeluk niet bewust heb meegemaakt, maar ik heb een hele fijne jeugd gehad”

“Omdat ik mezelf een sarcastische houding gaf en regelmatig grapjes maakte over mijn beperking, ben ik nooit gepest. Ik had altijd veel vriendjes en vriendinnetjes op school”, zegt Vera dankbaar. Met die open houding maakt ze tot op de dag van vandaag indruk. “Als ik ergens binnen kom, kom ik ook echt binnen. Het is mijn sterke ‘ik’, de trotse persoon die ik geworden ben en dat mag iedereen weten.” Die woorden zeggen alles over de kracht die ze uitstraalt. “Ik hoop dat ik een inspiratie kan zijn voor anderen, juist door mezelf ook op deze manier te laten zien!”

Een gouden randje

De goudkleurige reddingsdeken is essentieel bij brandwondenpatiënten. Slachtoffers worden hier door de hulpdiensten in opgevangen. Door de brandwonden verliest het lichaam veel warmte en krijgt het slachtoffer het koud. De reddingsdeken zorgt ervoor dat het slachtoffer warm blijft. De modellen geven met deze fotoshoot een gouden randje aan hun ongeluk.

Geef aan de Nederlandse Brandwonden Stichting…

… en maak het verschil voor brandwondenpatiënten tijdens hun herstel en daarna.

Ja, ik help mee

Vergeet je de producten
in je winkelwagen niet?

Met onze producten steun je mensen met brandwonden en verbeter je de veiligheid van jezelf en van anderen.

Luister de podcast
Door Het Vuur

Eerste hulp