Ongeluk

Hoe Marlie na haar ongeluk nu anderen helpt

Marlie

Marlie kwam op haar zeventiende onder een vrachtwagen terecht en daarbij raakten haar benen ernstig beschadigd. Ondanks die ingrijpende gebeurtenis, staat ze bijzonder sterk in het leven. “Je kunt in het negatieve blijven hangen, maar ik zag direct dat er zo veel meer is.” 

De benen van Marlie vertellen wat er in het verleden is gebeurd, maar niet wat ze nu kan. “Mijn benen hebben mij gevormd naar hoe ik letterlijk en figuurlijk in het leven sta. Ik geniet, leef en ben gelukkig en dat wil ik uitstralen naar iedereen. Ik heb na mijn ongeluk zo ontzettend veel uit het leven gehaald, ik weet niet of ik dat zonder die ervaring ook zo intens gedaan zou hebben.”

Veel complimenten

Inmiddels is Marlie mentaal revalidatiecoach en geeft ze lezingen. “Ik kreeg veel complimenten over de manier waarop ik in het leven sta. Daarom besloot ik om daar iets mee te doen en begeleid ik nu mensen zodat ze zichzelf kunnen helpen vanuit hun eigen kracht.” Ondanks alle positiviteit heeft ook Marlie natuurlijk wel moeilijke momenten gekend. “Het is heus niet altijd rozengeur en maneschijn. Maar hoe je omgaat met tegenslagen, bepaalt het geluk in je leven. Ik kán nog iets maken van mijn leven en dat is wat telt!”

Een gouden randje

De goudkleurige reddingsdeken is essentieel bij brandwondenpatiënten. Slachtoffers worden hier door de hulpdiensten in opgevangen. Door de brandwonden verliest het lichaam veel warmte en krijgt het slachtoffer het koud. De reddingsdeken zorgt ervoor dat het slachtoffer warm blijft. De modellen geven met deze fotoshoot een gouden randje aan hun ongeluk.

Geef aan de Nederlandse Brandwonden Stichting…

… en maak het verschil voor brandwondenpatiënten tijdens hun herstel en daarna.

Ja, ik help mee

Vergeet je de producten
in je winkelwagen niet?

Met onze producten steun je mensen met brandwonden en verbeter je de veiligheid van jezelf en van anderen.

Luister de podcast
Door Het Vuur

Eerste hulp