Ambassadeur

Ambassadeur Julius Jaspers aan het woord

julius jaspers

Julius Jaspers is topkok en trotse ambassadeur van de Brandwonden Stichting. Hij vertelt: “Het is toch te gek voor woorden dat de Brandwonden Stichting de verantwoordelijkheid draagt om campagnes in te zetten om brandwonden te voorkomen? Dat is zo’n waanzinnig belangrijke taak! Denk aan alle kinderen die dankzij preventiecampagnes van de stichting géén brandwonden oplopen. Dat bespaart gigantisch veel tranen en beschadigde levens.”

“Een brandwond tekent je voor het leven, dus ik teken ervoor om me voor deze stichting in te zetten”

“Je begrijpt: toen ik gevraagd werd als ambassadeur twijfelde ik geen moment. Als chef van Julius Bar & Grill waar we met Big Green Eggs koken, zit ik letterlijk dicht bij het vuur. Ik weet als geen ander hoe snel het mis kan gaan. Een brandwond tekent je voor het leven. Dus ik teken ervoor om me in te zetten voor een club betrokken mensen die er alles aan doet om mensen met brandwonden de allerbeste zorg te bieden, lotgenoten te verenigen, onderzoek mogelijk te maken en brandwonden te voorkomen. Steun jij dit mooie werk ook?”

Julius Jaspers is kok, kookboekenschrijver, presentator van het tv-programma Topchef en eigenaar van Julius Bar & Grill.

Geef aan de Nederlandse Brandwonden Stichting…

… en maak het verschil voor brandwondenpatiënten tijdens hun herstel en daarna.

Ja, ik help mee

Vergeet je de producten
in je winkelwagen niet?

Met onze producten steun je mensen met brandwonden en verbeter je de veiligheid van jezelf en van anderen.

Luister de podcast
Door Het Vuur

Eerste hulp