Brandbare vloeistof

‘Het beheerst mijn leven niet meer’

evi

Voor Evi was het project in Nederland een geschenk. “Ik kom uit België en ik kan wel zeggen dat Nederland een stuk opener is op allerlei vlakken. Het resultaat is geweldig, ik kijk echt heel anders naar mezelf.”

In 2008 zorgde een ongeluk met spiritus op een barbecue ervoor dat zij voor 65 procent verbrand raakte. Ze lag daarna maar liefst een jaar in het ziekenhuis. “Ik kijk nu heel anders naar de wereld. Niets is vanzelfsprekend meer. Ik merk daarnaast dat ik veel oppervlakkiger was voor mijn ongeval, dat ben ik nu niet meer”, vertelt Evi.

“Je overweegt meer en ik ben minder spontaan geworden”

Nu heeft ze twee prachtige kinderen waar ze enorm trots op is. “Misschien moest het wel zo zijn, anders had ik mijn kinderen niet gehad. Toen ik in het ziekenhuis lag, had ik nooit gedacht dat ik dat nog zou kunnen zeggen. Het beheerst mijn leven niet meer, ik ben gelukkig, dat kan ik nu wel stellen”, besluit ze met een glimlach.

Een gouden randje

De goudkleurige reddingsdeken is essentieel bij brandwondenpatiënten. Slachtoffers worden hier door de hulpdiensten in opgevangen. Door de brandwonden verliest het lichaam veel warmte en krijgt het slachtoffer het koud. De reddingsdeken zorgt ervoor dat het slachtoffer warm blijft. De modellen geven met deze fotoshoot een gouden randje aan hun ongeluk.

Geef aan de Nederlandse Brandwonden Stichting…

… en maak het verschil voor brandwondenpatiënten tijdens hun herstel en daarna.

Ja, ik help mee

Vergeet je de producten
in je winkelwagen niet?

Met onze producten steun je mensen met brandwonden en verbeter je de veiligheid van jezelf en van anderen.

Luister de podcast
Door Het Vuur

Eerste hulp