Necrotische Fasciitis

Charlotte wil de tijd niet meer terugdraaien

charlotte

Alhoewel het velen gek in de oren zal klinken, zou Charlotte de tijd niet meer terug willen draaien. Ze kreeg in 2013 plotseling te maken met een vleesetende bacterie. Een betrekkelijk ‘onschuldige’ operatie kreeg een dramatische wending, waardoor ze drie weken in coma lag. “Ik wist daarna helemaal niets meer.”

Vlak na de operatie was Charlotte in de veronderstelling dat ze een auto-ongeluk had gehad. “Door de medicatie was ik ontzettend suf en in de war. Uiteindelijk mocht ik na zo’n vijf maanden naar huis.”

“Ik heb besloten me niet meer te laten opereren”

Toch heeft het haar gevormd tot de optimistische persoon die ze nu is. “Ik heb geen probleem met mijn litteken en ik ben trots op wie ik ben. “Daarnaast ligt de wereld sinds kort voor haar open. “Alles in mijn leven ligt open nu ik recent heb besloten me niet meer te laten opereren. Het is best een omschakeling om mijn leven nu een hele nieuwe richting te geven, maar het levert aan de andere kant zo veel mogelijkheden op!”

Een gouden randje

De goudkleurige reddingsdeken is essentieel bij brandwondenpatiënten. Slachtoffers worden hier door de hulpdiensten in opgevangen. Door de brandwonden verliest het lichaam veel warmte en krijgt het slachtoffer het koud. De reddingsdeken zorgt ervoor dat het slachtoffer warm blijft. De modellen geven met deze fotoshoot een gouden randje aan hun ongeluk.

Geef aan de Nederlandse Brandwonden Stichting…

… en maak het verschil voor brandwondenpatiënten tijdens hun herstel en daarna.

Ja, ik help mee

Vergeet je de producten
in je winkelwagen niet?

Met onze producten steun je mensen met brandwonden en verbeter je de veiligheid van jezelf en van anderen.

Luister de podcast
Door Het Vuur

Eerste hulp