Raad van Toezicht & Wetenschappelijke Advies Commissie

De Nederlandse Brandwonden Stichting kent een organisatiemodel met een Raad van Toezicht. Deze vrijwilligers houden vanuit hun specifieke expertise toezicht op de directie (het bestuur) en de organisatie:

• Drs. Erik van de Merwe (voorzitter Raad van Toezicht)
  • Prof. dr. Chantal van der Horst
  • Dr. Frits Groenevelt
  • Dr. Adriaan Hopperus Buma
  • Drs. Tamara Monzón (voorzitter Auditcommissie)

Wetenschappelijke Advies Commissie

De Wetenschappelijke adviescommissie bestaat uit wetenschappers die, op vrijwillige basis, tijd en vakkundigheid ter beschikking stellen. De commissie helpt ons bij het maken van de, soms moeilijke, keuzes over het toekennen van onderzoeksgelden.

• Prof. dr. Peter van de Kerkhof (voorzitter), Radboud Universitair Medisch Centrum Nijmegen
  • Prof. Gouke Bonsel, Universitair Medisch Centrum Utrecht
  • Dr. Winnie Gebhardt, Universiteit Leiden, Faculteit der Sociale Wetenschappen
  • Dr. Michiel van Brussel, UZ Leuven, afd. Plastische heelkunde
  • Dr. Ronald Stoop, Metabolic Health Research, TNO den Haag
Logo Brandwondenstichting

Wij kunnen uw hulp goed gebruiken!

Daarom hebben we onze websites vernieuwd. Op deze website kunt u kijken hoe u een bijdrage kunt leveren. Kijk op www.brandwondenzorg.nl over het voorkomen van brandwonden en de zorg aan patiënten met brandwonden
close-link