Wi-Safe 2 trilplaat en lichtflits

116,00

Wi-Safe 2 trilplaats en lichtflits voor doven en slechthorenden. Neem voor meer informatie contact op met uw zorgverzekering of met de Brandwonden Stichting via [email protected]

Uitverkocht

Artikelnummer: 1152 Categorie:

Productbeschrijving

De ontwerper van de Wi-Safe 2 rookmelder werkt nu hard om deze rookmelder van hoge kwaliteit draadloos te koppelen met een speciale trilplaat en een lichtflits. De trilplaat is bedoeld voor onder het bank- of hoofdkussen. De lichtflits kunt u in de leefruimte plaatsen.
Ook een draadloze versterker is apart bij te bestellen.

De producten zijn in andere landen al verkrijgbaar. Omdat de Brandwonden Stichting het belangrijk vindt dat deze ook in Nederland te koop zijn, heeft de leverancier een kleine voorraad beschikbaar gesteld. Neem contact met ons op via: [email protected], wanneer u een rookmelder voor doven/slechthorenden wilt aanschaffen.