Wi-Safe 2 rookmeldersysteem voor doven en slechthorenden

Wi-Safe 2 rookmeldersysteem voor doven en slechthorenden
Neem voor meer informatie contact op met uw zorgverzekering of de Brandwonden Stichting

Uitverkocht

Artikelnummer: 2665 Categorie:

Productbeschrijving

Een rookmelder geeft een luid alarm. Maar als u niet of slecht hoort, wilt u een alarm kunnen voelen of zien. Dit rookmeldersysteem is speciaal gemaakt voor mensen die minder goed horen. De ontwerper van de Wi-Safe 2 rookmelder werkt nu hard om deze rookmelder van hoge kwaliteit draadloos te koppelen met een speciale trilplaat en een lichtflits. Ook een draadloze versterker is apart bij te bestellen.

– Dit flexibele systeem kan worden aangepast aan de individuele behoeften of wensen
– Stijlvol ontwerp past bij een modern interieur
– Uniek, batterij-aangedreven draadloze systeem in Europa met een 10 jaar garantie
– Onafhankelijk getest om te voldoen aan alle relevante Europese kwaliteitsnormen

Voor de technische details van dit systeem, klik hier.

Neem contact met ons op via: info@brandwondenstichting.nl, wanneer u een rookmelder voor doven/slechthorenden wilt aanschaffen.