Marianne CastelijnsRegio-vertegenwoordiger

Regio-vertegenwoordiger

06 55 21 30 27
    “Sinds 2005 ben ik als regiovertegenwoordiger werkzaam in een deel van Brabant en Gelderland. De doelstelling van de stichting, de Nederlandse Brandwonden Stichting heeft als doelstelling om brandwonden te voorkomen en het leed ten gevolge van brandwonden tot een minimum te beperken, spreekt mij aan. Ieder persoon met brandwonden is er een teveel. Daarom is onderzoek, voorlichting, preventie en nazorg hard nodig.  Het voelt goed om hier mijn steentje aan bij te dragen door o.a. de collecte overal zo goed mogelijk te laten draaien. Hier zijn heel veel vrijwilligers voor nodig die zich in kunnen zetten als collectant of organisator in hun eigen woonomgeving. Het geeft een voldaan gevoel als de collectegelden weer geteld zijn en er weer een bijdrage geleverd is aan de brandwondenzorg.”