Julius JaspersAmbassadeur

Julius Jaspers topkok en ambassadeur Nederlandse Brandwonden Stichting

Julius: “Het is toch te gek voor woorden dat de Brandwonden Stichting helemaal alleen de verantwoordelijkheid draagt om campagnes om brandwonden te voorkomen in te zetten?! Dat is zo’n waanzinnig belangrijke taak! Denk aan al die kinderen die dankzij preventiecampagnes van de Brandwonden Stichting géén brandwonden hebben opgelopen. Dat heeft ons allemaal gigantisch veel tranen en beschadigde levens bespaard. Je begrijpt: toen ik gevraagd werd als ambassadeur twijfelde ik geen moment. Als chef van Julius Bar & Grill waar we met Big Green Eggs koken, zit ik letterlijk dicht bij het vuur. Ik weet als geen ander hoe snel het mis kan gaan. Een brandwond tekent je voor het leven. Dus ik teken ervoor om me in te zetten voor een club betrokken mensen die er alles aan doet om mensen met brandwonden de allerbeste zorg te bieden, lotgenoten te verenigen, onderzoek mogelijk te maken en natuurlijk brandwonden te voorkomen. Steunt u dit mooie werk ook?”

Julius Jaspers is kok, kookboekenschrijver, presentator van het tv-programma Topchef en eigenaar van Julius Bar & Gril