Howard KomproeAmbassadeur

Howard Komproe (stand-upcomedian) is ambassadeur Nederlandse Brandwonden Stichting

“Mijn ouders lopen al jaren de collecte voor de Nederlandse Brandwonden Stichting. Wist je dat er zonder de collecte geen brandwondenzorg is in Nederland. Dus geen onderzoek, preventie en lotgenotencontact zonder de collecte van de Brandwonden Stichting. Als ambassadeur zet ik mij in om pijnbestrijding tegen te gaan. Zo lopen er verschillende onderzoeken die gefinancierd worden door de stichting om te zorgen dat mensen met brandwonden minder pijn lijden. Daar zet ik mij ook graag voor in.”

Collecteren is niet altijd makkelijk, maar wel heel belangrijk! Cabaretier Howard Komproe bereidt de collectanten al vast voor op de meest voorkomende excuses aan de deur… Zonder collecte is er geen brandwondenzorg!