Frauke HamerAmbassadeur

“Ik ben de Brandwonden Stichting voor altijd dankbaar”

Frauke G. Hamer is eigenaar van Delilah Cosmetics en internationaal cosmetica ondernemer. Haar dochter Alisa liep brandwonden op:

“Nadat mijn dochter in haar tweede levensjaar een maand lang op de IC heeft gelegen van het Brandwondencentrum, besef ik mij dat ik haar leven te danken heb aan alle giften en donaties aan deze stichting. Zonder deze giften waren de onderzoeken die nodig waren om mijn dochter te redden, niet mogelijk geweest. Een maand in IC is niet alleen een zeer traumatische ervaring voor haar, maar voor ons allemaal.

Ik zet mij in voor de Brandwonden Stichting om voor kinderen met brandwonden hun verblijf in het brandwondencentrum  zo aangenaam mogelijk te maken. Een van de projecten waar ik mij voor inzet is het creëren van familiekamers zodat ouders bij hun kinderen kunnen blijven. Dat lijkt heel eenvoudig, maar dat is het absoluut niet. Daarvoor zijn aanpassingen nodig om de veiligheid en het beste herstel van de kinderen te garanderen. De keus tussen de veiligheid van je kind of je kind kunnen vasthouden in deze periode breekt ieders hart. Met jouw gift komen wij dichter bij het realiseren van deze kamers zodat ouders en kinderen verenigd kunnen worden in deze moeilijke periode.”

Frauke heeft met Dililah Cosmetics een prachtige lipgloss genaamd Alisa op de markt gebracht, waarvan de opbrengst naar de Brandwonden Stichting gaat.  Lees hier meer.