Françoise LootsStafmedewerker landelijke collecte

Stafmedewerker landelijke collecte

floots@brandwondenstichting.nl

“Ik ben blij dat ik voor de Brandwonden Stichting werk, omdat ik op die manier mijn steentje kan bijdragen aan een betere wereld. De stichting doet namelijk heel belangrijk werk en heeft al veel bereikt. Door te investeren in zorg en onderzoek lukt het bijvoorbeeld al om brandwonden steeds mooier te laten genezen. Het ultieme doel is daarbij natuurlijk dat een brandwond in de toekomst helemaal geen litteken meer achterlaat. Maar hoe goed de zorg en nazorg bij brandwonden ook zijn, voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Daarom zijn de preventieprojecten van de stichting zo ontzettend belangrijk, en zullen ze dat altijd blijven. Want nu ik een zoontje heb dat sinds kort het hele huis rondrent, ben ik mij er nog meer van bewust: een ongelukje is zo gebeurd en de gevolgen zijn enorm.”