Feikje VeenRegio-vertegenwoordiger

Regio-vertegenwoordiger

fveen@brandwondenstichting.nl

Als regio-coördinator van de collecte in Noord-Nederland ben ik werkzaam voor mensen met brandwonden. In de jaren dat ik werkzaam ben bij de stichting heb ik veel leed gezien. Om het leed van mensen met brandwonden te verzachten, is hulp nodig in vele vormen: bij de behandeling in het ziekenhuis tot en met de terugkeer naar de maatschappij. Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen op het gebied van onderzoek naar littekenweefsel, pijnbestrijding, etc. en wij helpen daarbij. In het Noorden waren we het goede doel van de 4 mijl waardoor bijvoorbeeld de mooiste verbandwisselkamer voor kinderen kan worden gerealiseerd! Het is zo mooi om te zien wat we kunnen bereiken met de opbrengst van onze collecte en andere giften en daarom ben ik er trots op dat ik bij de Brandwonden Stichting werk.