Carine van SchieHoofd inhoudelijke programma's

Hoofd inhoudelijke programma’s

cvanschie@brandwondenstichting.nl

“Mijn drijfveer als onderzoeker was altijd om onderzoek te doen om andere mensen hiermee (verder) te helpen. Daarom ben ik bij de Brandwonden Stichting gaan werken, omdat ik me hier kan inzetten om een beter leven voor mensen met brandwonden mogelijk te maken. Ik werk hier omdat ik het belangrijk vind om zinvol werk te doen en om kennis uit wetenschappelijk onderzoek in te zetten in de dagelijkse praktijk. Ik ben een groot voorstander van participatie van mensen met brandwonden bij de projecten die we uitvoeren, ondersteunen en financieren. Door deze samenwerking worden projecten alleen maar beter. Van de nauwe samenwerking met mensen met brandwonden, de professionals uit de zorg en de onderzoekers raak ik er geïnspireerd en hieruit haal ik mijn motivatie om het zo goed mogelijk te doen.”