Brigit MuisCoördinator opleidingen en projecten

Coördinator opleidingen en projecten

bmuis@brandwondenstichting.nl

“Al meer dan 25 jaar werk ik in de brandwondenzorg als verpleegkundige. Bij de Brandwonden Stichting  kan ik de theorie met de praktijk combineren. Want als coördinator van de EMSB (de training voor artsen en verpleegkundigen in de acute opvang van brandwondenpatiënten) zorg ik er – samen met diverse deskundigen uit de brandwondenzorg – voor dat de behandeling voor brandwondenpatiënten optimaal is. In welk ziekenhuis ze ook terechtkomen. Om zelf contact te houden met de dagelijkse praktijk werk ik ook met veel plezier als verpleegkundige in het brandwondencentrum in Beverwijk. Deze combinatie maakt dat ik de leukste baan heb en me optimaal kan inzetten om de best mogelijke zorg te verlenen.”