Schenken met belastingvoordeel

Een periodieke gift levert u belastingvoordeel én ons zekerheid in de strijd tegen littekens.

Bij een periodieke gift schenkt u elk jaar, gedurende minimaal vijf jaar, eenzelfde bedrag. Daarmee kan de Brandwonden Stichting investeren in langlopend wetenschappelijk onderzoek.

Een periodieke gift is volledig aftrekbaar van de belasting. Er geldt geen minimum- of maximumbedrag. U mag het hele bedrag aftrekken van uw belastbaar inkomen. Graag laten we zien hoe hoog het belastingvoordeel in uw situatie kan zijn.

Carine van Schie wetenschappelijk brandwonden onderzoek

Misschien steunt u ons al jarenlang? Uw huidige donatie kunt u omzetten naar een periodieke schenking. U bepaalt zelf hoe hoog uw periodieke gift is: zo kunt er voor kiezen om zelf van het voordeel te profiteren of het voordeel aan de Brandwonden Stichting te schenken.
Een voorwaarde bij periodieke schenken is dat er een eenvoudige schriftelijke overeenkomst wordt gesloten met de Brandwonden Stichting. Een periodieke overeenkomst met de Brandwonden Stichting is makkelijk te regelen.

Vragen over schenken met belastingvoordeel?

Wij helpen u graag verder! Neem contact op met Samantha Bezembinder via 0251-275 555 of via [email protected]