Persgerelateerde vragen buiten kantooruren

Voor dringende vragen van de pers buiten kantooruren kunt u een WhatsAppbericht sturen naar 06 8118 5989. Let op: Dit nummer is uitsluitend voor persgerelateerde vragen. Andere vragen kunnen via dit nummer niet worden beantwoord. Bel daarvoor tijdens kantooruren naar 0251 275555.

Beeldmateriaal

Gebruik je fotomateriaal gebruikt voor een publicatie? Vermeld dan altijd: © Nederlandse Brandwonden Stichting. Graag ook een (digitaal) bewijsexemplaar mailen naar [email protected]

Stopperadvertenties

Hebt u (onverkochte) advertentieruimte in uw (huis-aan-huis)krant of tijdschrift? Misschien gunt u deze ruimte aan de Brandwonden Stichting! Hier kunt u kant-en-klare advertenties in alle gangbare formaten downloaden.

Free publicity is voor ons van onschatbare waarde. Want het geld dat we van onze donateurs krijgen, gebruiken wij om preventiecampagnes in te zetten, belangrijk brandwondenonderzoek te doen en mensen met brandwonden te ondersteunen door het organiseren van psychologische ondersteuning en lotgenotencontact. Daarom werken we met een minimaal mediabudget. En dus rekenen we op u. Klik op de link om de map met verschillende formaten van de advertentie te downloaden.

Persberichten