Het Great Christmas Circus steunt dit jaar de Brandwonden Stichting

Great Christmas Circus

Mooi nieuws! Het Great Christmas Circus steunt dit jaar ons werk. Het kerstcircus vindt van 17 december tot en met 8 januari plaats bij de Bazaar in Beverwijk, en van elk verkocht kaartje wordt een euro gedoneerd aan de Brandwonden Stichting.

De Brandwonden Stichting is niet toevallig gekozen als partner van het kerstcircus, vertelt Mike Leegwater, producent van het Great Christmas Circus. ‘’Ik ben opgegroeid in Beverwijk en deze stad is tevens de thuisbasis van de Brandwonden Stichting. Ik ben daarom ook goed bekend met het geweldige werk dat deze organisatie doet. Er wordt ontzettend veel aan preventie gedaan en tegelijkertijd steunt de stichting slachtoffers. Daar willen wij een bijdrage aan leveren.”

Over het circus
Het Great Christmas Circus is één van de grootste kerstcircussen in Nederland tijdens de kerstvakantie. Bekroonde artiesten uit alle delen van de wereld (geen dieren) komen voor deze productie exclusief naar Noord-Holland. De voorstelling vindt plaats in een moderne theatertent die voorzien is van luxe kuipstoelen. Het gehele circus is met duizenden lampjes verlicht en heeft daarmee een sprookjesachtige uitstraling. De voorverkoop is in oktober van start gegaan.

Bestel hier jouw kaarten met 25% korting: eventim.nl/brandwondenstichting

Meer informatie over het circus: http://www.greatchristmascircus.nl

Geef aan de Nederlandse Brandwonden Stichting…

… en maak het verschil voor brandwondenpatiënten tijdens hun herstel en daarna.

Ja, ik help mee

Vergeet je de producten
in je winkelwagen niet?

Met onze producten steun je mensen met brandwonden en verbeter je de veiligheid van jezelf en van anderen.

Luister de podcast
Door Het Vuur

Eerste hulp