De Brandwonden Stichting in uw testament

Het opnemen van de Brandwonden Stichting in uw testament is een van de meest persoonlijke keuzes die iemand kan maken. Wij voelen ons vereerd en dankbaar als mensen besluiten om ons te steunen in hun nalatenschap. Op de deze pagina vindt u meer informatie over deze speciale manier van doneren.

Meneer de Vries vertelt waarom

“Brandwonden draag je een leven lang met je mee. De onzekerheid die je door littekens ervaart is traumatisch, dat weet ik helaas uit ervaring. Ik weet dat ook andere slachtoffers makkelijk in een sociaal isolement komen als ze niet geholpen worden. De Brandwonden Stichting investeert in hulpverlening en onderzoek. Ik weet dat mijn legaat daar goed terecht komt. Zo help ik anderen met brandwonden als ik er niet meer ben. Ik vind dat een heel prettig idee.”

Waarom een testament opstellen?

Alleen met een testament wordt uw nalatenschap volgens uw wens besteed. Het is het enige rechtsgeldige document om officieel vast te leggen hoe uw bezittingen na uw overlijden verdeeld moeten worden.

Wilt u weten of u een testament nodig heeft? Of hoe het opnemen van de Brandwonden Stichting in uw testament in zijn werk gaat? In onze brochure staat een handig overzicht.

Persoonlijk contact

Overweegt u ons in uw testament op te nemen als (mede-)erfgenaam of voor een legaat? Wellicht heeft u nog vragen of behoefte aan een persoonlijk gesprek voor u deze keuze maakt. Wij nemen graag samen de mogelijkheden met u door.

Vindt u persoonlijk contact prettig? Neem dan contact op met Marijne Landman, coördinator Bijzondere Giften bij Nederlandse Brandwonden Stichting. Marijne is tijdens kantooruren bereikbaar via tel. 0251 – 275 555 of [email protected]

* In verband met privacy-redenen zijn sommige namen aangepast.