Wij, Jabadoe kinderopvang in Steenwijk, willen geld inzamelen voor kinderen met brandwonden. Lees het verhaal van de 7-jarige Sam die brandwonden opliep en doe met ons mee!
  • 23.93% Gefinancierd
  • €478,50 Toegezegd
  • 44 dagen resterend

Door Jabadoe

Ik, Niels doe in september 2018 mee met de Rat-Race Coast-to-Coast in Schotland. Dit doe ik voor kinderen met brandwonden en hun ouders. Sponsor mij en mijn doel te bereiken!
  • 0.85% Gefinancierd
  • €85,00 Toegezegd
  • 293 dagen resterend
Wij van zwemvereniging De Watervogels zwemmen in samenwerking met Sportfondsen Lansingerland en zwembad de Windas voor Aquatraining. Samen gaan we voor minder pijn bij brandwonden. Dus doneer nu!
  • 45.69% Gefinancierd
  • €913,70 Toegezegd
  • 43 dagen resterend
De Deventer Zwem4daagse zwemt voor Aquatraining. Wij willen dat mensen met brandwonden pijnvrij kunnen revalideren. Er kan nog steeds gedoneerd worden. Dus geef voor Aquatraining!
  • 25.25% Gefinancierd
  • €505,00 Toegezegd
  • 43 dagen resterend
Succesvol
De Vlammende Fietsers steunen de strijd tegen littekens! Vorig jaar fietsten ze voor het project Aquatraining. In het water kunnen brandwondenpatiënten met minder pijn revalideren en sneller herstellen.
  • 100.00% Gefinancierd
  • €1.000,00 Toegezegd
  • Campagne is afgelopen
Het jaar 2017 is in Egmond aan Zee goed begonnen. De jaarlijkse Nieuwjaarsduik stond in het teken voor mensen met brandwonden. Er werd gedoken voor Aquatraining! Pijnvrij revalideren in het water.
  • 132.61% Gefinancierd
  • €1.326,11 Toegezegd
Logo Brandwondenstichting

Wij kunnen uw hulp goed gebruiken!

Daarom hebben we onze websites vernieuwd. Op deze website kunt u kijken hoe u een bijdrage kunt leveren. Kijk op www.brandwondenzorg.nl over het voorkomen van brandwonden en de zorg aan patiënten met brandwonden
close-link