Een Obstacle Run in de haven van Rotterdam, om geld op te halen voor het goede doel: Het Brandwondencentrum van het Maasstad Ziekenhuis
  • 0.00% Gefinancierd
  • €0,00 Toegezegd
  • 229 dagen resterend
Geld ophalen om voor de 3de x mee te lopen met deze run voor de Nederlandse Brandwonden Stichting. Help jij ons ook ? Alvast bedankt.
  • 10.00% Gefinancierd
  • €25,00 Toegezegd
Een obstacle run (Harbour run 2018) voor het goede doel: het brandwondencentrum van het Maasstad Ziekenhuis. En dit jaar doe ik voor de tweede keer mee! Help jij ook mee voor dit goede doel??
  • 0.00% Gefinancierd
  • €0,00 Toegezegd
Ik doe weer mee met Harbour Run. Ik loop voor het Brandwondencentrum Maasstad Ziekenhuis Rotterdam.
  • 3.33% Gefinancierd
  • €10,00 Toegezegd
  • 229 dagen resterend
  • 44.00% Gefinancierd
  • €110,00 Toegezegd
Succesvol
Zeventien Friese brandweervrouwen hebben een kalender gemaakt met stoere foto’s. In totaal is er € 3686,- opgehaald. Fantastisch!
  • 122.87% Gefinancierd
  • €3.686,00 Toegezegd

Door Gerie Smit

Wij, Jabadoe kinderopvang in Steenwijk, willen geld inzamelen voor kinderen met brandwonden (lotgenoten contact). Lees het verhaal van de 7-jarige Sam die brandwonden opliep en doe met ons mee!
  • 92.38% Gefinancierd
  • €1.847,50 Toegezegd
  • 68 dagen resterend

Door Jabadoe

Ik, Niels doe in september 2018 mee met de Rat-Race Coast-to-Coast in Schotland. Dit doe ik voor kinderen met brandwonden en hun ouders. Sponsor mij en mijn doel te bereiken!
  • 2.70% Gefinancierd
  • €270,00 Toegezegd
  • 199 dagen resterend
Succesvol
Nelis IJssalon in Weesp heeft €2100,- opgehaald met een ontbijtactie. Het bedrag komt volledig ten goede aan onderzoek voor de Nederlandse Brandwonden Stichting.
  • 105.00% Gefinancierd
  • €2.100,00 Toegezegd

Door Gerie Smit

Onsuccesvol
Wij van zwemvereniging De Watervogels zwemmen in samenwerking met Sportfondsen Lansingerland en zwembad de Windas voor Aquatraining. Samen gaan we voor minder pijn bij brandwonden. Dus doneer nu!
  • 45.69% Gefinancierd
  • €913,70 Toegezegd
Logo Brandwondenstichting

Wij kunnen uw hulp goed gebruiken!

Daarom hebben we onze websites vernieuwd. Op deze website kunt u kijken hoe u een bijdrage kunt leveren. Kijk op www.brandwondenzorg.nl over het voorkomen van brandwonden en de zorg aan patiënten met brandwonden
close-link