Drie jaar geleden raakte Marjans dochter ernstig verbrand bij een woningbrand. Marjan: ‘Sindsdien ben ik erg betrokken bij het werk van de Brandwonden Stichting en weet ik hoe belangrijk het werk is wat zij doen’. Daarom startte zij samen met haar collega een inzamelingsactie. Op Koningsdag kleurde hun marktkraam feestelijk oranje met bloemen, vaasjes en potjes. Allemaal gesponsord dankzij H.C.P van den Eykel bloemengroothandel en de Plus Verheul. Op die manier zamelde ze maar liefst € 415,- in! Super bedankt voor dit mooie gebaar en jullie inzet!
Geïnspireerd? Laat het ons weten, klik hier.

Logo Brandwondenstichting

Wij kunnen uw hulp goed gebruiken!

Daarom hebben we onze websites vernieuwd. Op deze website kunt u kijken hoe u een bijdrage kunt leveren. Kijk op www.brandwondenzorg.nl over het voorkomen van brandwonden en de zorg aan patiënten met brandwonden
close-link