Ontbijtactie IJssalon Nelis voor Brandwonden Stichting

Nelis IJssalon in Weesp heeft €2100,- opgehaald met een ontbijtactie. Het bedrag komt volledig ten goede aan onderzoek voor de Nederlandse Brandwonden Stichting.
Succesvol
Deze campagne heeft haar financieringsdoel bereikt en eindigde 2 jaar geleden
105% Gefinancierd
  • €2.100,00 Gedoneerd
  • €2.000,00 Doel
  • 1 Donateurs
Resterende tijd om te doneren

Over dit project

Ruim een kwart van alle patiënten in de brandwondencentra is pas 0-4 jaar oud. Dit zijn vaak heetwaterverbrandingen (bijvoorbeeld hete thee of koffie). Kleine kinderen hebben een dunne huid, water van 60 graden Celsius veroorzaakt bij hen al ernstige en diepe brandwonden.

Onderzoek
De Nederlandse Brandwonden Stichting doet samen met de drie brandwondencentra een onderzoek naar de oorzaken van deze verbrandingsongevallen om ze in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen.

Annebeth de Vries, bewoner in Nigtevecht en kinder- en brandwondenchirurg in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk, is mede-initiator van dit onderzoek.

Alle medewerkers van Nelis IJssalon en de mensen die een ontbijtje hebben gekocht voor het goede doel: dank jullie wel! Jullie zijn geweldig!!