Nieuwjaarsduik Egmond voor Aquatraining

Het jaar 2017 is in Egmond aan Zee goed begonnen. De jaarlijkse Nieuwjaarsduik stond in het teken voor mensen met brandwonden. Er werd gedoken voor Aquatraining! Pijnvrij revalideren in het water.
133% Gefinancierd
  • €1.326,11 Gedoneerd
  • €1.000,00 Doel
  • 1 Donateurs

Over dit project

Wat is aquatraining?
Bewegingsbeperkingen zijn ernstige problemen voor brandwondenpatiënten. Na het ongeval moeten zij veel dingen opnieuw leren. Dat maakt revalideren noodzakelijk. Maar doordat littekens strak en niet soepel zijn, zitten veel brandwondenpatiënten letterlijk te strak in hun vel. Dit maakt revalideren extreem pijnlijk. Revalidatieproject ‘Aquatraining’ is de oplossing voor een sneller en minder pijnlijk herstel. Revalideren in water is minder zwaar en voelt fijner dankzij de gewichtsloosheid. Onder begeleiding van gespecialiseerde fysiotherapeuten maken brandwondenpatiënten grote stappen in hun herstel.
Dankzij steun van donateurs is Aquatraining dit jaar gestart in het Brandwondencentrum Rotterdam. Het zou geweldig zijn als de andere brandwondenpatiënten ook op deze manier kunnen revalideren. Daarom willen we komend jaar ook in de brandwondencentra in Beverwijk en Groningen met het revalidatieproject Aquatraining beginnen. Dit kan alleen met jouw steun, want om dit te kunnen realiseren is veel geld nodig.

Hoe kan ik bijdragen?
Doe jij mee met de Nieuwjaarsduik van Egmond aan Zee? Laat je sponsoren! Zet je dappere actie in voor de Brandwonden Stichting en laat je sponsoren voor Aquatraining met een eigen sponsorpagina.

Is een duik in het water je te koud, maar wil je het nieuwe jaar wel goed beginnen? Kom dan kijken hoe de bikkels in Egmond aan Zee zich in het water wagen en geef aan de collectant van de Brandwonden Stichting.

Ook zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die ons helpen met collecteren. Wil jij op 1 januari een paar uurtjes (tussen 11 en 3 uur) helpen om dit een succes te maken? Mail Marijne via mlandman@brandwondenstichting.nl. Hopelijk tot dan!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0