De Harbour Run is een obstacle run van 11 kilometer dwars door de Rotterdamse haven en vindt plaats op 9 oktober 2016. Speciaal voor de verbandwisselkamers in het Rotterdamse brandwondencentrum organiseert de Harbour Run dit jaar een Charity Run: een startvak voor lopers die bijzonder bijdragen aan deze patiëntvriendelijke verbandwisselkamers.

Vind jij ook dat er nieuwe verbandwisselkamers moeten komen in het Rotterdamse brandwondencentrum? Doe dan mee aan de Charity Run van de Harbour Run op zondag 9 oktober 2016. Je start in het eerste startvak en niemand minder dan Nelli Cooman verzorgt de warming-up! Ga de uitdaging aan en laat je sponsoren door je familie, vrienden, collega’s, buren, etc. Je ontvangt een gratis Charity Run startbewijs als je minimaal 200 euro ophaalt. Meer mag natuurlijk ook, graag zelfs! Klik hier voor meer info.

0
Logo Brandwondenstichting

Wij kunnen uw hulp goed gebruiken!

Daarom hebben we onze websites vernieuwd. Op deze website kunt u kijken hoe u een bijdrage kunt leveren. Kijk op www.brandwondenzorg.nl over het voorkomen van brandwonden en de zorg aan patiënten met brandwonden 
close-link