5 juni: Livestream Gerie Smit vanuit Volendam

Nieuwe Handen

Heb jij het boek ‘Nieuwe Handen’ gelezen van Gerie Smit? Maandag 5 juni houden we een livestream met Gerie live vanuit Volendam. Jouw kans om al je vragen te stellen! Gerie was 15 jaar toen ze de ramp in het hemeltje in Volendam meemaakte. Haar handen, armen, rug en benen raakten ernstig verbrand. Twee maanden lag ze in het ziekenhuis. Niet wetende hoe het met haar vrienden en de anderen was. Nu, 16 jaar later, zet zij zich bij de Brandwonden Stichting in om geld in te zamelen voor de beste brandwondenzorg. Aquatraining is daar een mooi voorbeeld van: revalideren in het water. Gerie:

“Alles moest ik opnieuw leren: lopen, uit een stoel opstaan, schrijven, eigenlijk gewoon alles wat je in het dagelijkse leven doet. Het revalideren was zwaar en pijnlijk omdat je huid ontzettend trekt. Je zit letterlijk te strak in je vel. Mijn droom was toen al dat ik kon revalideren in het water. Ik zwem graag en het leek me zoveel prettiger om te revalideren in het zwembad. Ik vind het daarom fantastisch dat ze nu onderzoek doen naar revalideren in het water. Ik gun het alle brandwondenpatiënten om te revalideren in het water in plaats van op het droge. Daar zet ik me nu voor in.” 

Heb je vragen voor Gerie?

Mail ze ons alvast via mschouten@brandwondenstichting.nl. Dan heb je de grootste kans dat we jouw vraag in de livestream kunnen behandelen.

Datum: maandag 5  juni rond de klok van 11:00
Waar? www.facebook.com/BrandwondenStichting
Contact: mschouten@brandwondenstichting.nl

Gerie (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

X