Kiwanis Kinderfeest 19 augustus

Royalty-free clipart picture of a bunch of floating party balloons with confetti at a party.

Zaterdag 19 augustus organiseert Kiwanis Club Rotterdam Zuid een kinderfeest om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de bouw van patiëntvriendelijke verbandwisselkamers in het Brandwondencentrum Rotterdam. Er zijn leuke activiteiten voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Bijvoorbeeld een kijkje nemen in een echte brandweerauto, een Djembee workshop volgen, springen op een springkussen, schminken, een behandeling krijgen in een beautysalon, Oudhollandse spelletjes spelen of een hockey clinic volgen. Daarnaast is er een loterij met ‘altijd prijs’ en zijn er optredens van een dansgroep en een DJ. De meeste activiteiten zijn overdekt, dus als het gaat regenen is dat niet erg.
Kortom, woon je in de omgeving van Rotterdam? Noteer 19 augustus in je agenda, want dit feest wil je niet missen! Kijk voor meer informatie op www.kiwanis.nl/rotterdamzuid.

Nog even de details op een rij:
Wanneer? zaterdag 19 augustus 2017
Hoe laat? 13.00 tot 18.00 uur – vanaf 16.00 uur is er een BBQ
Waar? Hockeyclub Leonidas, Toepad 95, 3063 NJ Rotterdam (naast de Van Gentkazerne)

Kiwanis Club Rotterdam Zuid
Kiwanis Rotterdam Zuid is een jonge club met enthousiastelingen die op een plezierige manier maatschappelijk zinvolle projecten aanpakken. Onder het internationale motto “Serving the Children of the World” hebben wij al een aantal mooie projecten mogen uitvoeren. Bij de keuze van projecten gaat onze speciale aandacht uit naar kinderen in het algemeen en die in de regio Rotterdam in het bijzonder.