Klik hier
verhaal »

Speel mee met Lotto

lottobig

De Lotto ondersteunt het werk van 19 goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid, waaronder de Nederlandse Brandwonden Stichting. Alle winst van Lotto en de andere merken van De Lotto (Toto, Lucky Day, Krasloten en Eurojackpot) gaat al ruim vijftig jaar naar deze goede doelen.

Al sinds de oprichting van De Lotto, in 1961, krijgt de Nederlandse Brandwonden Stichting een jaarlijkse bijdrage. In 2014 bedroeg die €335.921.

Lotto spelen is leuk en eenvoudig. U kiest 6 getallen en een Jackpotkleur. Hiermee maakt u wekelijks kans op de miljoenenjackpot van minimaal €7,5 miljoen. En dat voor maar €2!
Dus ook als u geen prijs wint, dan wint de Nederlandse Brandwonden Stichting altijd.

Lotto. Dat is WinWin!

Steunt u ook de Nederlandse Brandwonden Stichting? Speel dan Lotto!