Klik hier
voor ons
verhaal »

Ik deel, like & ♥

Via Twitter, Facebook en YouTube deel je het laatste nieuws over de Brandwonden Stichting. Of check hier een overzicht van onze laatste posts.

twitterVia @BrandwondenNL op Twitter bent u razendsnel op de hoogte van nieuws en wetenswaardigheden rondom de Brandwonden Stichting. Benieuwd hoe het is om te leven met littekens? Volg @BurnSurvivors op Twitter. Hier twittert een vriend van de Brandwonden Stichting over leven met littekens en alle andere dingen die gebeuren.

facebookLike ons! Volg de Brandwonden Stichting via Facebook en lees de leukste wetenswaardigheden over eerste hulpregels, preventietips en onze ambassadeurs. Of ontmoet lotgenoten via de speciale Facebook pagina Leven na brandwonden.

youtubeDe Brandwonden Stichting heeft een eigen kanaal op YouTube, boordevol video´s met tips om brandwonden te voorkomen of interviews met ambassadeurs.