Klik hier
voor ons
verhaal »

Ik wil collectant worden

Meld u aan als collectant of collecte-organisator

Als collectant bent u van grote bijdrage voor het werk van de Brandwonden Stichting. De collecte is namelijk de belangrijkste inkomstenbron. Dankzij uw inzet kunnen we mensen met brandwonden helpen. Kort na het ongeval maar ook later in hun dagelijkse strijd tegen littekens. De Brandwonden Stichting wil brandwonden voorkomen en het leed ten gevolge van brandwonden verminderen.

De collecte van de Brandwonden Stichting vindt in 2017 plaats van 8 t/m 14 oktober. Hiervoor zoeken wij in heel Nederland nieuwe collectanten en organisatoren. Uw tijdsinvestering bedraagt enkele uurtjes, maar het resultaat is enorm… De collecte is namelijk de grootste inkomstenbron van de Brandwonden Stichting. Wij ontvangen geen subsidies. Kortom: hoe meer collectanten, des te meer we kunnen doen voor brandwondenpatiënten.

• Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.