Klik hier
voor ons
verhaal »

Ik wil een actie organiseren

Van uitdaging tot sponsoractie

Zet je talenten in voor de Brandwonden Stichting! Van zelfgemaakte vogelhuisjes verkopen tot aan gesponsord fietsen naar Portugal. Het is allemaal mogelijk en wij helpen je daar graag bij. Zo zorgen we er samen voor dat mensen met brandwonden na hun ziekenhuisontslag er niet alleen voor staan.

Stap 1: Inspiratie nodig?

Bekijk ons fotoalbum voor inspirerende acties. Leuk idee bedacht? Neem contact op met Marijne Landman. Zij denkt graag mee en ondersteunt daar waar mogelijk. Bel: 0251 – 275 555 of mail naar mlandman@brandwondenstichting.nl.

Stap 2: Iedereen mag het weten

Wij hebben verschillende promotiematerialen die acties kunnen ondersteunen. Denk aan T-shirts en flyers van de Brandwonden Stichting. Informeer hiernaar bij Pascale.

Stap 3: Maak een online actiepagina aan

Maak de actie wereldkundig: start een actiepagina op Alvarum. Via dit platform kunnen mensen direct online doneren. Beschrijf de actie, de datum en jouw motivatie. Upload leuke foto’s en spread the word!

Stap 4: Zoek sponsors

Benieuwd hoe je snel sponsors vindt?

Stap 5: Tijd voor actie!

Alles voorbereid en zijn de sponsors binnen? Go for it!